fbpx

Vision Control

Stelt u zich eens voor:  u loopt in een drukke winkelstraat. Eigenlijk heeft u het niet door, maar u passeert bijna een etalage en ziet nog niet wat er in staat. Het zicht is ondoorzichtig tot u er haast naast loopt. Ineens worden de paspoppen, vitrines en verkoopwaar aan u gepresenteerd. Hoe dat komt? Op dit etalageraam is dus zichtbepalende folie gebruikt.

Privacy verhogend
De speciale privacyfolie van Vision Control heeft de kracht om controle te hebben over wat zichtbaar is én wat juist niet. De folie wordt vaak toegepast in winkels,  al wordt deze zichtbepalende folie op steeds meer plekken gebruikt. Het verhoogt namelijk de privacy van uw medewerkers, bezoekers of gasten.

Vision Control in liften
Dat Vision Control voor meer privacy zorgt, leest u in het volgende voorbeeld. Persoonsliften bestaan steeds vaker enkel en alleen uit glas. Als uw bezoekers op de begane grond staan, is dit geen probleem. Maar gaat de lift omhoog, dan zijn uw bezoekers vanaf de begane grond nog steeds te zien en dat is onprettig. Vision Control verlegt daarom onopgemerkt de focus door het glas ondoorzichtig te maken. Hierdoor zijn uw bezoekers vanaf de begane grond niet langer zichtbaar.

De zichtbepalende privacyfolie heeft nog veel meer voordelen. De raamfolie van Vision Control:

  • houdt zonnestralen tegen
  • verhoogt de privacy
  • onttrekt belangrijke of waardevolle spullen uit het zicht
  • laat verkoopwaar juist beter opvallen
  • werkt dag en nacht
  • is makkelijk schoon te houden

Vision Control is geschikt voor elk type glas: van enkel glas tot isolatieglas en van HR+ tot HR++. Vaak hoeft de folie niet over het hele raam te worden gemonteerd en voldoet slechts een horizontale baan. Door de maximale breedte van 125 cm, ontstaat er weinig snijverlies. Heeft u meer nodig? De installateurs van Dorigo-Rosbag hebben jarenlange ervaring met het product en plaatsen de folie perfect op uw glas.

Vele combinaties
De zichtbepalende folie is in 4 uitvoeringen beschikbaar en kan op 12 verschillende manieren worden geplaatst. Ook kunnen we folies voor u combineren. Zo hebben wij voor al uw wensen de juiste oplossing!

De werking van deze haast magische folie is lastig in woorden te omvatten. Daarom nodigen we u graag uit in onze showroom. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe de inkijkhoek verandert terwijl u langs loopt. En dan kunnen we direct alle mogelijkheden bespreken. Langskomen geen optie? We komen ook graag bij u op bezoek met een set proefmonsters.

Laat u verrassen en maak nu een afspraak(026) 319 34 00