fbpx

Veiligheidsfolie / HACCP

U kunt kiezen uit een breed scala van en kwaliteiten in veiligheidsfolie en food safe folie. Wanneer glas per ongeluk breekt, kan dat niet alleen uw medewerkers verwonden. Brekend glas kan ook een risico voor de volksgezondheid veroorzaken wanneer dat in de buurt van een productieproces voor voedingsmiddelen gebeurt. Dit voorkomt u simpelweg door ramen en glazen deuren te voorzien van professionele veiligheidsfolie.

Hoe werkt foodsafe folie?
De extra flexibele veiligheidsfolie houdt scherven bij elkaar in het geval van onverhoopte schade. Onze 4 mill (100 micron) Clear SR is een transparante Food Save Film, toepasbaar om glas splinterveilig te maken. Het is bij uitstek geschikt in alle ruimten waarin voedsel geproduceerd, verwerkt of verpakt wordt. Deze glasfolie wordt goedgekeurd in de audit voor de HACCP/BRC en IFS en diverse NEN-normeringen.

Tegelijkertijd kunt u zich beschermen tegen zonlicht, uv-straling of inkijk, of u combineert de folie juist met belettering. We hebben alles in huis om u van de beste oplossing te voorzien.