fbpx

Reclameborden

Maak uw bedrijf beter zichtbaar met een mooi reclamebord! In alle maten, kleuren (RAL, Pantone of anders) en materialen produceren en bevestigen wij uw reclameboodschap op of voor uw pand.

We bekijken samen met u op welke plek op of bij uw pand uw reclamebord het beste zichtbaar is. We zorgen niet alleen voor de productie, maar ook voor de plaatsing van uw reclameborden op uw terrein. Zoekt u een creatievere manier om eruit te springen? Dat vinden wij de mooiste uitdaging! We verrassen u graag met een bijzondere oplossing.

reclamebordMeer dan reclameborden

Naast het maken van reclameborden en het beletteren van uw wagenpark en pand, zorgen we ook voor vlaggen, spandoeken en andere beursmaterialen. Zo voorkomt u lelijke kleurverschillen in uw uitingen. Denk ook eens aan een combinatie met raamfolie met uw bedrijfsnaam. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw pand.

U heeft bij ons dus genoeg aan één aanspreekpunt voor alles waar u zichtbaar mee wilt zijn. Van reclameborden en spandoeken tot de belettering van uw wagenpark.

Ontwerp

Perfect printwerk begint bij een perfecte basis. Een basis die visueel aantrekkelijk is en die technisch klopt. In onze eigen studio zetten we uw wens om naar werkelijkheid in print. Heeft u een vaag idee, een schets op papier, een zelfontworpen beeld in Word of heeft u juist al een compleet vormgegeven ontwerp in Photoshop? Hoe u het beeld aan wilt leveren, laten we graag aan u zelf over. Het is aan ons de uitdaging om er een mooi, creatief en technisch kloppend ontwerp van te maken, want alleen het resultaat telt. Uw uitingen zijn bij ons in goede handen!

Laat u bij ons een reclamebord maken? Dan is dat uiteraard weerbestendig en kleurvast. Zo kan uw reclame nog jarenlang mee.

Zorg nu voor meer zichtbaarheid! Neem contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende prijsopgave op maat: 026 – 319 3400.