fbpx

Muurbekleding

Bepaal meteen sfeer met naadloos bedrukt behang! Ons matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang biedt ongekende mogelijkheden voor exclusieve muurbekleding, helemaal op maat en naar uw wens.

Een altijd zichtbare print

Op een wand met ons bedrukte behang reflecteert het licht niet. Daarmee is het behang zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Oftewel: welke print u ook kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit textielbehang. De muurbekleding is daarnaast kamerhoog toepasbaar tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 meter.

U kunt uw wand laten bekleden met een eindeloos scala aan ontwerpen en patronen. Onze vormgevers en ontwerpers verrassen u graag met een op maat gemaakt persoonlijk ontwerp voor uw muurbekleding. Denk bijvoorbeeld aan oude foto’s, gecombineerd met een patroon van uw bedrijfslogo. Of heeft u zelf een idee? We werken het graag voor u uit.

Overal toepasbaar

Met zijn waterafstotende en kras- en stootvaste eigenschappen is onze wandbekleding zelfs in ruimtes te gebruiken waar de wanden nét even iets meer te verduren hebben. Met een kreukvrije, heavy duty toplaag met unieke textiellook geeft u meteen een warme uitstraling aan de ruimte.

Onze mensen brengen de muurbekleding vakkundig aan zodat u jarenlang plezier heeft van uw gepersonaliseerde behang.

Muurbekleding in ruimte

Wilt u ook een opvallende muur? Mail of bel ons voor een afspraak: 026- 316 3400.