fbpx

Musea

Kunst wordt gemaakt om gezien te worden. Met onze raamfolie oplossingen kunt u uw bezoekers op een verantwoorde manier laten genieten van de mooiste werken in het beste licht. Soms ook vraagt een expositie of een ruimte om een bepaalde lichtinval. Onze experts adviseren u graag welke raamfolie het meest geschikt is voor uw expositie en uw doel. Heeft u speciale wensen? We verrassen u graag met een creatieve oplossing. Zo kan iedereen nog jarenlang genieten van kunst en antiek.

Een kunstenaar stopt ziel en zaligheid in zijn werk en u wilt het kunnen tonen. Daarvoor is een werk tenslotte gemaakt. U wilt het werk echter wel goed beschermen tegen verkleuringen door direct zonlicht en uv-straling. Oude meesterwerken zijn nog eens extra kwetsbaar door de gebruikte pigmenten en materialen. Ook antieke meubelstukken met bekleding en gordijnen kunnen verkleuren en vervalen door direct zonlicht.
Uw kostbare collectie is dankzij onze raamfolies beschermd tegen uv-straling, zon en diefstal. Zo kan iedereen blijven genieten van mooie kunst en antiek.

Heeft u voor een ruimte of expositie een speciale wens voor de lichtval of de sfeer? We horen er graag meer over zodat u een slimme en passende oplossing krijgt! We geven u graag voorbeelden van eerdere projecten waar we uitgedaagd werden om licht te temperen of juist toe te laten.

Op deze pagina krijgt u al een kleine indruk van de projecten die we hebben uitgevoerd.

Wie gingen u voor:

• Noordbrabants Museum ’s Hertogenbosch: Overgang van donker naar licht in passage zodat bezoekers veilig de trap af kunnen.
• Kröller-Müller museum Otterlo: uv-werende folie met uitleg over de kunstwerken op de ruiten.
• Museum Dhondt Dhaenens Deurle (België): uv- en zonlicht wering.
• Joods Historisch Museum Amsterdam: daglichtfilter om de juiste sfeer van een synagoge te scheppen.
• Bronbeek Arnhem: uv-wering.
• Sint Hubertusslot Otterlo: uv-wering en zonwering.