fbpx

Car wrapping

Uw wagenpark en bedrijfspand opvallend en strak in één lijn? Maak uw bedrijf beter zichtbaar met fleetmarking en car wrapping.

In alle maten, kleuren en materialen produceren en bevestigen wij uw reclameboodschap. Weet u nog niet precies wat u wilt? Onze studio denkt met u mee en helpt u graag met het ontwikkelen van een perfect ontwerp. Onze mogelijkheden zijn talloos. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan folies in verschillende kleuren en stijlen: glanzend, metallic, mat, parelmoer enzovoort. De mogelijkheden met wrap folie zijn bijna eindeloos. De folie is zeer flexibel zodat we bijna ieder onderdeel kunnen voorzien van folie. Car wrapping zorgt voor een bijzonder resultaat en heeft ook extra voordelen. De folie beschermt bovendien de autolak en is op elk moment zonder sporen te verwijderen.

In onze bedrijfshal hebben we alle ruimte om droog en schoon te kunnen werken. Ook voor het beletteren en wrappen van grotere bedrijfswagens als trucks en opleggers hebben we alle ruimte. Zo weten we zeker dat het resultaat echt strak wordt.

Onze ontwerpers passen alles aan op de vormgeving van uw wagenpark en op uw huisstijl. Omdat we alles zelf in huis hebben, weet u zeker dat er geen storend kleurverschil zal zijn.

Hoe gaat dat car wrappen in zijn werk? U ziet het hier in ons timelapse filmpje.

Spring eruit in de file en mail of bel ons voor een afspraak: 026- 316 3400.